KOCAELİ / KARTEPE - İstasyon İlkokulu

İstasyon İlkokulu

İstasyon Mah.Hürriyet Cad.Nilüfer sok.No21 KARTEPE/KOCAELİ
Vizyon
Vizyonumuz: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; düşünen, sorgulayan, üreten, insan hak ve özgürlüklerine değer verip, saygı gösterebilen; teknolojiyi e güvenlik kurallarına göre eğitimde kullanabilen; sosyal etkinlik grupları oluşturup toplum içinde iyi karakterli bireyler yetiştiren; çevrede bilim ve kültür merkezi olan bir okul olmak.
Misyon
Misyonumuz: Bütün öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; öğrenmeyi öğrenen, birbirini anlayan, görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak gören, kendi kendine yeten, araştıran ve öğrenme duygularını harekete geçirebilen, yetenek ve ilgilerini yerinde kullanabilen bireyler olmalarını sağlamak.
Başarılar
2013 İlçede yapılan okullararası İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma yarışmasında okulumuzdan Erva ŞAHİN birinci oldu.
Otobüsle 5 dk bir
Okulumuz yeni binada eğitim öğretim vermektedir.
İlçe merkezindeyiz.İlimize 4 Km
GELECEĞİNİZE GELİN PROJESİ